Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Telefon : 0.236.4141239
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://akhisarmehmetakifersoyilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Reşat Bey Mahallesi 335 Sokak No 20 Akhisar / MANİSA
VİZYON : Vizyon; Ne olmak istiyoruz sorusunun cevabıdır. İdeallerimiz hatta ulaşacağımızı asla düşünemediğimiz hayallerimizdir. Vizyon yolumuzu belirler, hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki: Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki: Okulumuzda her veli öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptığında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. Okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : MİSYONUMUZ Çağın gerektirdiği gelişim ve değişime uygun olarak bağlı kurumların varlığını, gelişimini, değişimini sürdürmeleri için; - Profesyonel yönetim, - İnsan Kaynaklarını ve maddi kaynakları etkili ve verimli kullanma, - Eğitim ,öğretim alanında araştırma ve geliştirme, - Etkili denetim ve iletişim, - Rehberlik ve yönetimde öncülük, anlayışıyla kurumlar arasında koordinasyonu sağlamak, kaliteli eğitim ve öğretimin gerçekleşmesine çalışmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :18
Öğrenci :351
Derslik :12
Kütüphane Kitap Sayısı :4622
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler : 09:00-15:05
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ-KALORİFER
Servis : YOK
Ulaşım : İl merkezine ilçe merkezinden her 15 dakikada bir otobüslerle ulaşım sağlanmaktadır. Ayrıca tren ile de il merkezine ulaşım yapılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : AKHİSAR İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzun bulunduğu Akhisar ilçe merkezi Manisa il merkezine 52 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %100
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :